okładka zastępcza

Metody analizy żywności

Budsławski, Józef, Drabent, Zygmunt, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 1972.

Żywność badanie metody. badanie metody., Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Budsławski, Józef
Drabent, Zygmunt
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Metody analizy żywności
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
1972.
Numer wydania
Wyd. 2 zm. i uzup.
Objętość
403, [1] s. :
Rozmiary
25 cm.
UKD
664+637:543
Hasła przedmiotowe
Żywność badanie metody. badanie metody.
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
080
%a 664+637:543
100
%a Budsławski, Józef
245
%a Metody analizy żywności /
250
%a Wyd. 2 zm. i uzup.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 1972.
300
%a 403, [1] s. : %b il. ;%b il. ; %c 25 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Żywność %x badanie%x metody.%x badanie%x metody.
655
%a Podręcznik
700
%a Drabent, Zygmunt
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 2278
Sygnatura: 601
Status: Do wypożyczenia